فر قنادی صنعتی در حال حاضر بسیار در تولید محصولات قنادی نقش مهمی را ایفا میکند. استفاده از این دستگاهها میتواند به پخت بهتر مواد منجر شده و محصول تولید شده کیفیت بهتری داشته باشد. به همین منظور شرکت ایران فر اقدام به تولید محصولات متفاوتی در این زمینه کرده است که دستگاه 32 دیس صنعتی یکی از انواع این نوع دستگاهها به شمار میرود.
دستگاه قنادی صنعتی دارای قابلیت زیادی است که میتوان به پخت نانهای حجیم و نیمه حجیم، پخت انواع شیرینی، پخت کیکهای متنوع و مختلف، پخت کلوچهها و … اشاره کرد. به صورت کلی تمام شیریینی جات میتواند از طریق دستگاههای قنادی به حیطه خرید و فروش وارد شود.
فروش فر قنادی صنعتی 32 دیس
فر دوار صنعتی 32 دیس در فروشگاههای سراسر کشور به فروش میرسد. قنادیها و کارگاههای بزرگ که نیازمند استفاده از این محصول هستند میتوانند با مراجعه و کسب اطلاعات از طریق شرکت و یا فروشگاه عرضه کننده با قیمت و شرایط فروش آشنا شوند. در هر حال فر 32 دیس جز بزرگترین دستگاههای قنادی مورد استفاده قرار میگیرد که میتواند در تولید انبوه حصولات از آن استفاده کرد.
شرکت ایران فر دستگاه 32 دیس را نیز جز محصولات تولید خود دارد و میتوان برای اینکه محصولی با تعداد دیس بالاتری را خریداری نمود قبل از اقدام به خرید سفارش خود را برای شرکت ارسال کنید. فروش این محصولات در فروشگاههای معتبر قنادی نیز انجام میشود ولی خرید از نمایندگیهای معتبر شرکت تولید کننده به خاطر اینکه به صورت مستقیم با شرکت در ارتباط است مطمئناً قیمتهای کمتری برای خرید در نظر گرفته است.
اگر شما نیز قصد دارید یک کارگاه جدید راه اندازی کنید و یا اینکه اقدام به خرید دستگاههای نو با کیفیت بالا نمایید بهتر است خرید از شرکت ایران فر را جز الویت های خود قرار دهید. کیفیت محصولات این شرکت را میتوانید از مصرف کنندگان آن جویا شوید.
قابلیت سیستم بخار در فر قنادی صنعتی
سیستم بخار برای پخت شیرینیها و کیکها مورد استفاده قرار نمیگیرد. این سیستم تنها برای پخت بهتر نانهای حجیم و نیمه حجیم کاربرد دارد چرا که پخت نانهای صنعتی نیازمند این است که خمیر آنها به خوبی تخمیر شود به همین جهت سیستم بخار یک راه حل بسیار کاربردی و مناسب در این زمینه است.
سیستم بخار در پشت دستگاههای قنادی نصب میشود که درون آن آب قرار داده شده است. بعد از اینکه فعالیت دستگاه شروع شد آب بخار شده توسط لولههایی که به درون دستگاه متصل شدهاند وارد محوطهٔ پخت میشود و به پخت بهتر نانهای نیمه حجیم و حجیم کمک میکند.