آنچه در این مقاله میخوانیم .....
قیمت دستگاه نان لواش اتوماتیک: نان یکی از محصولات می باشد که انسانها در زندگی روزمره از آن به عنوان مواد خوراکی استفاده میکنند و دارای مصرف بسیار بالایی در در میان مردم دارد. به همین دلیل پختن نان نیز یکی از شغل هایی می باشد که دارای درآمد بالایی نیز می باشد. و در میان شغل های آزاد می توان گفت که یکی از پرسودترین شغل ها محسوب می شود.
امروز می خواهیم در مورد دستگاه های تمام اتوماتیک پخت نان لواش با هم صحبت کنیم و بگوییم چگونه میتوان این دستگاه ها را با کیفیتی و قیمت مناسب و با مشخصات فنی کامل از یک مکان معتبرخریداری نمود.
دستگاههای پخت نان در مدل های مختلف شباهت های بسیار زیادی به هم دارند و تمامی آنها چه در نوع تمام اتوماتیک نیمه اتوماتیک به چه به صورت دستی وظیفه پخت نان را انجام میدهم و امکان دارد که این دستگاهها چندین کار را با هم انجام داده و یا حتی فقط وظیفه پخت را بر عهده داشته باشند.
در این مقاله سعی داریم تا دو ماه از دستگاههای پخت نان که شامل دوار و تونلی میشوند را برای شما توضیح دهیم و بگوییم که چگونه میتوان این دستگاه را با کیفیت درجه ۱ از یک تولیدی خریداری نمود.

دستگاه پخت نان چیست؟
قیمت دستگاه نان لواش اتوماتیک:
اولین موضوعی که به آن خواهیم پرداخت و سوال اولی که با آن جواب خواهیم داد این است که اصلاً در کل به چه دستگاه هایی دستگاه های پخت نان می گویند؟
گفته میشود که فرایند تولید یک نان را به صورت کامل انجام داده و این محصول را آماده و تلخ شده به ما تحویل میدهند که در مدل های مختلف با مشخصات ظاهری و فنی متفاوتی ساخته میشوند که هر تولید کننده ها و هر کشوری از مدلهای مختلف این محصول استفاده می کنند.
دستگاه های پخت نان دارای مدل های مختلف می باشد که هر کدام از آنها دارای مشخصات فنی جداگانه و تعریفی جداگانه می باشد که در ادامه همان طور که در قسمت بالا گفتیم به دو دستگاه تونلی و دعوا اشاره خواهیم کرد و تعریف هر کدام را بیان خواهیم کرد.

1_ دستگاه های دوار به دستگاه هایی گفته می شود که دارای شکلی استوانهای و صفحه گرد چدنی هستند که نان ها بر روی آن قرار گرفته و با دور خوردن این صفحه چدنی به صورت ۳۶۰ درجه نان هایی که بر روی آن قرار می گیرند را طبخ می نماید.
2_ دستگاه های تونلی نیز نوع دیگری از دستگاههای پخت نان هستند که دارای شکلی مستطیلی و با طول حداقلی ۴ و نیم متر هستند که وظیفه پخت نان را به صورت اتوماتیک و یا نیمه اتوماتیک و با حرارت غیرمستقیم انجام میدهند که دارای مزیت ها و معایب بسیار زیادی مانند دستگاه های دوار هستند که در ادامه در مورد مشخصات فنی هر دستگاه بیشتر با هم صحبت خواهیم کرد.
قیمت دستگاه پخت نان لواش اتوماتیک:
قیمت دستگاه نان لواش اتوماتیک:

دستگاه پخت نان لواش اتوماتیک به دستگاه گفته میشود که تمامی فرآیند پخت نان را به صورت تمام اتوماتیک چه در نوع لواش و چه در نوع دیگر نانهای مسطح انجام دهد به این دستگاه ها دستگاه های تمام اتوماتیک گفته میشود که بعد از اینکه خمیر را در مخزن آن قرار دادید نان را در قسمت پایین به صورت برش داده به شما تحویل می دهد به این دستگاه ها دستگاه های تمام اتوماتیک با سیستم عمل دیجیتالی گفته میشود.
دستگاه های تمام اتوماتیک دارای مزیت ها و معایب می باشد که در این قسمت به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت:
مزیت های دستگاه تمام اتوماتیک:
1_ یکی از مزیت های این دستگاه این است که نیاز به نیروی مجرب و حرفه ای در پخت این نیست و میتواند تمام این کارها را با کمترین پرسنل انجام دهد. 2_ دومین موضوع نیز برمی گردد به نوع پخت این محصول و حرارت غیرمستقیم دستگاه ها که به این محصولات کیفیتی بالا و با ماندگاری بسیار زیاد می دهد و این محصول را محصول منحصر به فرد می نماید.

معایب دستگاه اتوماتیک پخت نان:
خوب همون طور که میدانید هر دستگاه از جمله معایب و مزایای که دارد معایب نیز به همراه دارد که در این دستگاه ها نیز به همین صورت می باشد و دو مورد از آن را بیان خواهیم کرد.
1_ چیزی که می توان به عنوان عیدی به این دستگاه نام برد قیمت بالای آن است که برای کسانی که تازه قصد راه اندازی یک نانوایی را دارم و نمی خواهند آن را به صورت عمده پخش و یا به صورت گسترده کار خود را انجام دهند جزو معایب این محصول محسوب می شود. 2_ دومین عیبی که این دستگاه ها دارند این است که آهنگ ایران میخواهد انجام دهند به صرفه نبوده و بهتر است که از دستگاه های نیمه اتوماتیک و دوار استفاده کنند.
دستگاه تونلی بخریم یا دوار؟
قیمت دستگاه نان لواش اتوماتیک:
خیلی از دوستان می پرسند و جزو مهمترین موضوعات در خرید دستگاه است این است که دستگاه دوار انتخاب کنیم یا تونلی کدام دستگاه برای ما مناسب تر است و بهتر است از آن استفاده کنیم؟
شما نانوایی قبلاً داشتهاید یا خیر و میخواهید تازه این کار را تاسیس کنید و دارای پخت بالایی نیستید، کسانی که تازه قصد کار را دارند بهتر است که از دستگاه های دوا استفاده کنند زیرا دستگاه های داو از نظر قیمتی و مصرفی نسبت به دستگاههای تونلی حجم کمتری از هزینه را به بهره برداری می کنند و برای استفاده در مکانهایی که میخواهند مقدار تولید و مطلوب و متوسطی را داشته باشند نسبت به دستگاه های تونلی بهتر است.

ولی اما این موضوع که دستگاه های تونلی برای چه کسانی مناسب است و چه کسانی می توانند این دستگاهها را خریداری کنند می توان به این داد که دستگاه های تونلی برای کسانی که میخواهند نانوایی خود را گسترش داده و یا دستگاه های خود را که قدیمی هستند تعویض کنند و محصولات و پخت خود را بیشتر کنند بهتر است که از دستگاه های تونلی استفاده کنند دستگاههای تونلی برای کسانی که میخواهند نامهایی را تازه راه اندازی کنند و محصولات خود را پخش کنند نیز مناسب می باشد و می تواند از این دستگاه ها استفاده نمایند.
