آراد برندینگ
خانه / دستگاه پخت نان / لیست قیمت دستگاه دوار پخت نان با کیفیت در اصفهان

لیست قیمت دستگاه دوار پخت نان با کیفیت در اصفهان

شرکت ایران فر سازنده انواع دستگاه های نان پزی و قنادی با کیفیت و ضمانت می باشد .نان یکی از اصلی ترین غذا هایی است که ایرانیان و تمام مردم جهان از چندین هزار سال پیش به عنوان اصلی ترین غذا های مردم می باشد ، در زمان های گذشته برای پخت نان از تنور های گلی استفاده می کردند و بعد مدت ها طراحان دستگاه های قادر به ساخت دستگاه های گلی شدند و بعد از چند مدت در سال های گذشته توانستند دستگاه های دوار پرتابل و تونلی بسازند و یکی از بهترین کشور های سازنده برتر در جهان شد ، حال ما در این متن به

دستگاه دوار پخت نان

بعضی از مشخصات فنی دستگاه های دوار پرتابل خواهیم گفت ، حال شما هم اگر خواستار دستگاه های دوار هستید و نیاز به اطلاعات در مورد دستگاه ها دارید می توانید با خواندن این متن به بعضی از سوالات خود جواب دهید :

 جنس بدنه و ساختار دستگاه

در اکثر شرکت های سازنده دستگاه های دوار برای ساخت بدنه دستگاه ها از ۵ لایه استفاده می کنند ، لایه اول این دستگاه ها از فولاد زنگ نزن برای جلو گیری از حدر رفتن حرارت می باشد بعد از این لایه یک لایه پشم سنگ  ضخیم نسوز و بهد از آن یک لایه استیل و بر روی آن یک لایه پشم شیشه و در آخر یک لایه پوشاننده که برای زیبایی دستگاه و پوشاندن کامل دستگاه می باشد ، در اکثر شرکت ها برای لایه پوشاننده دستگاه ها از استیل و گالوانسزه استفده می کنند تا از نظر زیبایی هم دستگاه را خوش جلوه دهند ، جنس سنگ دستگاه

دستگاه دوار پخت نان

های دوار نیز در تمامی نوع دستگاه ها از چودن استفاده می شود زیرا حرارت دستگاه ها را در خود نگه می دارد ، دستگاه های دوار در دو نوع حرارت مستقیم و حرارت غیر مستقیم وجود دارد که ما در این متن به مشخصات دستگاه های حرارت مستقیم خواهیم پرداخت ، دستگاه های دوار از نظر طراحی این قابلیت را به کاربران می دهد تا اگ خواستند با دستگاه نان دیگری پخت کنند تنها با تعویض سنگ ها بتوانند این کار را انجام دهند. و آخرین موضوع در مورد ساختار بدنه دستگاه ها سیستم کنترل حرارت و کنترل چرخش دستگاه می باشد که در کناره دستگاه ها قرار می گیرد و کنترل دریچه حرارت و چرخ به سمت راست و چپ و خاموش و روشن کردن دستگاه ها را بر عهده دارد .

دستگاه دوار پخت نان

مقدار تولید انواع دستگاه نان پزی

دستگاه های دوار در اندازه های مختلف و چند نوع متفاوت تولید می شود ، برای مثال دستگاه های دوار ۳ و ۲٫۵ متری مخصوص پخت نان سنگ و بربری می باشند که مقدار تولیدشان به ترتیب بین  ۲۲۰ الی ۲۶۰ کیلو گرم در ساعت و دستگاه ۳متری از ۲۵۰ الی ۳۲۰ کیلو گرم در ساعت می باشد ، دستگاه های دوار ۲۲۰ همانطور که می دانید برای پخت نان لواش مناسب

دستگاه دوار پخت نان

است و میان گین قادر به تولید ۱۸۰ الی ۲۲۰ کیلو گرم بر ساعت می باشد. و دستگاه های ۲ متری و کوچک تر که مناسب دیگر مواد های غذایی مانند پیتزا و رستوران ها است مقدار تولید معینی ندارد ندارد و به همین دلیل مقدار تولید استانداردی برایش تعریف نمی شود.

 

 

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
محمود بهیار
راه های ارتباطی با مدیر فروش:
mobile icon شماره موبایل: 09119659363
telephone icon شماره ثابت: 02532928234
telegram icon کانال تلگرام: ovenshop@
telegram icon پاسخگویی تلگرام: behyar9363@
whatsapp icon واتس اپ: 09119659363
email icon پست الکترونیکی: company.iranfer@gmail.com

مطلب پیشنهادی

دستگاه نانوایی

فروش مجموعه پخت نان بربری در مشهد

 فروش مجموعه پخت نان بربری: مشهد مقدس یکی از بزرگترین شهر های ایران می باشد. …